Director,
Writer
Born 1923 
 
Died 1990
Yuri VYSHINSKY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Юрий Михайлович ВЫШИНСКИЙ
Youri VYCHINSKI
Filmography (extracts)
 
Director
1980 - The White Snow of Russia (Белый снег России) [fiction, 91 mn]
1974 - The Ocean (Океан) [fiction, 89 mn]
1970 - When Mist Is Lifting (Когда расходится туман) [100 mn]
1965 - Zalp "Avrory" (Залп "Авроры") [fiction, 89 mn]
1955 - Square 45 (В квадрате 45) [fiction, 69 mn]
 
Writer
1980 - The White Snow of Russia (Белый снег России) by Yuri VYSHINSKY [fiction, 91 mn]
1965 - Zalp "Avrory" (Залп "Авроры") by Yuri VYSHINSKY [fiction, 89 mn]
 
Site : IMDb