Actor
Born 1970, USSR (Russia)
 
 
Andrei KUZICHEV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Андрей Владимирович КУЗИЧЕВ
Andreï KOUZITCHEV
Filmography (extracts)
 
Actor
2017 - The Bottomless Bag (Мешок без дна) by Rustam KHAMDAMOV [fiction, 104 mn]
2010 - Hydraulics (Гидравлика) by Yevgeni SEROV [fiction, 100 mn]
2010 - About Love (Про любоff) by Olga SUBBOTINA [fiction, 78 mn]
2008 - Kaleydoscope (Калейдоскоп) by Olga DARFI [fiction, 90 mn]
2008 - Birds of Paradise (Райские птицы) by Roman BALAIAN [fiction, 94 mn]
2005 - Doktor Zhivago (Доктор Живаго) by Aleksandr PROSHKIN [fiction, TV serial, 484 mn]
2004 - Bright is the Night (Ночь светла) by Roman BALAIAN [fiction, 93 mn]
2004 - Papa (Папа) by Vladimir MASHKOV [fiction, 94 mn]
2002 - Lunnye polyany (Лунные поляны) by Igor MINAIEV [fiction, 117 mn]