Actor
Born 1920, Russia
 
Died 2005
Nikolay TROFIMOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Николай Николаевич ТРОФИМОВ
Nikolaï TROFIMOV
Filmography (extracts)
 
Actor
2005 - Sunless City (Город без солнца) by Sergey POTEMKIN [fiction, 101 mn]
1977 - The Steppe (Степь) by Sergey BONDARCHUK [fiction, 134 mn]
1968 - The Diamond Arm (Бриллиантовая рука) by Leonid GAIDAI [fiction, 100 mn]
1965 - War and Peace (Война и мир) by Sergey BONDARCHUK [fiction, 431 mn]
1965 - The Third Youth (Третья молодость) by Jean DREVILLE [fiction, 91 mn]
1961 - Striped Trip (Полосатый рейс) by Vladimir FETIN [fiction, 83 mn]
1961 - How The Rope Turns (Как веревочка ни вьется...) by Leonid BYKOV , Herbert RAPPAPORT [fiction, 7 mn]
1954 - The Lady Tamer of Tigers (Укротительница тигров) by Aleksandr IVANOVSKY , Nadezhda KOSHEVEROVA [fiction, 101 mn]
1926 - Kashtanka (Каштанка) by Olga PREOBRAZHENSKAIA [fiction, 80 mn]