Director,
Writer,
Actor
Born 1962, USSR (Russia)
 
 
Aleksandr CHERNYKH
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Александр Юрьевич ЧЕРНЫХ
Aleksandr TCHERNYKH
Filmography (extracts)
 
Director
2009 - M+Zh (Ya lyublyu tebya) (М+Ж (Я люблю тебя)) [fiction, 75 mn]
1997 - On ne zavyasyval shnurki (Он не завязывал шнурки) [fiction]
 
Writer
2019 - The Defenders (Заступники) by Vladimir KOTT [fiction, TV serial, full length film]
2009 - M+Zh (Ya lyublyu tebya) (М+Ж (Я люблю тебя)) by Aleksandr CHERNYKH [fiction, 75 mn]
1989 - The Asthenic Syndrome (Астенический синдром) by Kira MURATOVA [fiction, 156 mn]
 
Actor
1989 - The Asthenic Syndrome (Астенический синдром) by Kira MURATOVA [fiction, 156 mn]