Director,
Writer
Born 1937, USSR
 
Died 2018
Leonid KVINIKHIDZE
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Леонид Александрович КВИНИХИДЗЕ
Leonid KVINIKHIDZE
Filmography (extracts)
 
Director
1991 - The White Nights (Белые ночи) [fiction, 90 mn]
1983 - Good-bye, Mary Poppins (Мэри Поппинс, до свидания) [fiction, 141 mn]
1981 - The Hat (Шляпа) [fiction, 92 mn]
1978 - 31 iyunya (31 июня) [TV film, 139 mn]
1976 - Celestial Swallows (Небесные ласточки) [fiction, 135 mn]
1974 - The Straw Hat (Соломенная шляпка) [fiction, 125 mn]
 
Writer
1981 - The Hat (Шляпа) by Leonid KVINIKHIDZE [fiction, 92 mn]
1974 - The Straw Hat (Соломенная шляпка) by Leonid KVINIKHIDZE , Junya SATO [fiction, 125 mn]
 
Site : IMDb