Compositor
Born 1903 
 
Died 1978
Aram KHACHATURIAN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Арам Ильич ХАЧАТУРЯН
Aram KHATCHATOURIAN
Filmography (extracts)
 
Compositor
1975 - Spartacus (Спартак) by Vadim DERBENYOV , Yuri GRIGOROVICH [fiction, 94 mn]
1955 - Othello (Отелло) by Sergey YUTKEVICH [fiction, 109 mn]
1953 - Admiral Ushakov (Адмирал Ушаков) by Mikhail ROMM [fiction, 107 mn]
1949 - The Stalingrad Battle (Сталинградская битва) by Vladimir PETROV [fiction, 192 mn]
1944 - No. 217 (Человек 217) by Mikhail ROMM [fiction, 101 mn]
1940 - Salawat Yulaev (Салават Юлаев) by Yakov PROTAZANOV [fiction, 72 mn]