Actor
Born 1959 
 
 
Anatoli LOBOTSKI
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Анатолий Анатольевич ЛОБОЦКИЙ
Anatoli LOBOTSKI
Filmography (extracts)
 
Actor
2020 - Kalashnikov / AK 47 (Калашников) by Konstantin BUSLOV [fiction, 110 mn]
2010 - Bolshoy Vals (Большой вальс)
2009 - The Priest (Поп) by Vladimir KHOTINENKO [fiction, 120 mn]
2008 - The Unforgiven (Непрощенные) by Klim SHIPENKO [fiction, 107 mn]
2008 - Admiral (Адмиралъ) by Andrei KRAVCHUK [fiction, 124 mn]
2003 - Drugaya zhenshchina, drugoy Muzhchina (Другая женщина другой мужчина) by Konstantin KHUDYAKOV [fiction, 96 mn]
2000 - The Envy of Gods (Зависть богов) by Vladimir MENSHOV [fiction, 134 mn]
2000 - Tikhie omuty (Тихие Омуты) by Eldar RIAZANOV [fiction, 137 mn]
1983 - Ne bylo by schastya (Не было бы счастья)