Compositor,
Producer
 
 
 
Vladimir GASSIYEV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Владимир ГАССИЕВ
Vladimir GASSIEV
Filmography (extracts)
 
Compositor
2012 - On the Wing / Migrant (Перелетная) from Vera MYAKISHEVA [animation, 6 mn]
 
Producer
2022 - Wild Neighbors (Дикие соседи) from Darya ZIMINA [animation, 10 mn]
2022 - The Dark Side (Тёмная сторона) from Vladimir USHAKOV [animation, 8 mn]
2022 - Shhhhh! (Тшшш!) from Nina BISYARINA [animation, 7 mn]
2020 - Firefighter (Пожарник) from Yulia ARONOVA [animation, 9 mn]
2020 - Sugar show (Сахарное шоу) from Liana MAKARYAN [animation, 8 mn]
2019 - Ties (Узы) from Dina VELIKOVSKAYA [animation, 8 mn]
2019 - Running behind the wall (Бег за стеной) from Liana MAKARYAN [animation, 10 mn]
2019 - Graduated (Выпускной) from Darya ZIMINA [animation, 7 mn]
2019 - Anna, Cat-And-Mouse (Анна, кошки-мышки) from Varvara YAKOVLEVA [animation, 5 mn]
2019 - BA (БА) from Svetlana FILIPPOVA [animation, 15 mn]
2018 - Kuindzhi (Куинджи) from Valentin TELEGIN [animation, 4 mn]
2018 - The King And the Pear (Король и груша) from Nastia VORONINA [animation, 4 mn]
2018 - Schastlivyi bilet (Счастливый билет) from Svetlana ANDRIANOVA [animation, 4 mn]
2017 - Quiet dinner without salt (Тихий ужин без соли) from Svetlana RAZGULYAEVA [animation, 9 mn]
2017 - Once upon a time there was a house (Жил-был дом) from Svetlana ANDRIANOVA [animation, 5 mn]
2017 - The most frightening friend (Самый страшный друг) from Kirill KRAVCHENKO [animation, 7 mn]
2016 - Cuckoo (Кукушка) from Dina VELIKOVSKAYA [animation, 9 mn]
2016 - Tuchka i kit (Тучка и кит) from Alena TOMILOVA [animation, 4 mn]
2015 - Boats of the Past (Корабли прошлых лет) from Georgi BOGUSLAVSKY [animation, 15 mn]
2014 - Kupava (Купава) from Oxana CHERKASOVA [animation, 13 mn]
2014 - The Little star (Звездочка) from Svetlana ANDRIANOVA [animation, 5 mn]
2014 - The spider's web (Паутинка) from Natalia CHERNYSHEVA [animation, 4 mn]
2014 - The Flying Boy (Летающий мальчик) from Yevgeniya ZHIRKOVA [animation, 6.24 mn]
2012 - On the Wing / Migrant (Перелетная) from Vera MYAKISHEVA [animation, 6 mn]
2012 - Snowflake (Снежинка) from Natalia CHERNYSHEVA [animation, 5.42 mn]
2012 - My Mom is a Plane (Моя мама - самолет) from Yulia ARONOVA [animation, 6.34 mn]
2011 - Skazka pro yolochka (Сказка про елочку) from Mariya MUAT [animation, 13 mn]
2011 - Green teeth (Зеленые зубы) from Svetlana ANDRIANOVA [animation, 5 mn]
2010 - The Sparrow Who Knew How to Keep One's Word (Воробей, который умел держать слово) from Dmitry GELLER [animation, 6 mn]
2010 - Snowstorm (Метель) from Mariya MUAT [animation, 13 mn]
2010 - Premiere / Premiera (Премьера) from Stepan BIRUKOV [animation, 5.36 mn]
2009 - A not sad Story (Непечальная история) from Mariya MUAT [animation, 13 mn]
2008 - He and she / Man and Woman (Он и она) from Mariya MUAT [animation, 13 mn]
2008 - Money (Деньги) from Anastasia ZHURAVLYOVA [animation, 13 mn]