Director,
Writer,
Producer
Born 1984, USSR (Armenia)
 
 
Sarik ANDREASYAN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Сарик АНДРЕАСЯН
Sarik ANDREASSIAN
Filmography (extracts)
 
Director
2021 - The damned Official (Проклятый чиновник) [fiction, 87 mn]
2020 - Goodbye, America (Гудбай, Америка) [fiction, 101 mn]
2019 - Robo (Робо) [fiction, 90 mn]
2019 - Devushki byvaiut raznye (Девушки бывают разные) [fiction, 90 mn]
2018 - Unforgiven (Непрощенный) [fiction, 105 mn]
2017 - Love in the angel's town (Любовь в городе ангелов) [fiction, 90 mn]
2016 - Guardians (Защитники) [fiction, full length film]
2016 - Earthquake (Землетрясение) [fiction, 102 mn]
2016 - Survival Game (Мафия: Игра на выживание) [fiction, 91 mn]
2015 - What Men Do! 2 (Что творят мужчины! 2) [fiction, 90 mn]
2013 - What Men Do! (Что творят мужчины!) [fiction, 83 mn]
2012 - Tot eshcho Karloson (Тот еще Карлосон) [fiction, 80 mn]
2011 - Sluzhebnyy roman. Nashe vremya (Служебный роман. Наше время) [fiction, 90 mn]
2011 - A Pregnant Man (Беременный) [fiction, 71 mn]
2008 - Lopukhi. Epizod pervyy (Лопухи. Эпизод первый) [TV fiction, 85 mn]
 
Writer
2017 - Love in the angel's town (Любовь в городе ангелов) by Sarik ANDREASYAN [fiction, 90 mn]
2015 - What Men Do! 2 (Что творят мужчины! 2) by Sarik ANDREASYAN [fiction, 90 mn]
2013 - What Men Do! (Что творят мужчины!) by Sarik ANDREASYAN [fiction, 83 mn]
2012 - Tot eshcho Karloson (Тот еще Карлосон) by Sarik ANDREASYAN [fiction, 80 mn]
2011 - A Pregnant Man (Беременный) by Sarik ANDREASYAN [fiction, 71 mn]
2011 - Mums (Мамы) by Different Directors [fiction, 103 mn]
2008 - Lopukhi. Epizod pervyy (Лопухи. Эпизод первый) by Sarik ANDREASYAN [TV fiction, 85 mn]
 
Producer
2020 - We (Мы) by Hamlet DULYAN [fiction, 24 mn]
2020 - Coma (Кома) by Nikita ARGUNOV [fiction, 111 mn]
2020 - Goodbye, America (Гудбай, Америка) by Sarik ANDREASYAN [fiction, 101 mn]
2019 - Robo (Робо) by Sarik ANDREASYAN [fiction, 90 mn]
2018 - Unforgiven (Непрощенный) by Sarik ANDREASYAN [fiction, 105 mn]
2018 - Foto na pamiat (Фото на память) by Anton ZENKOVICH [fiction, 73 mn]
2017 - Love in the angel's town (Любовь в городе ангелов) by Sarik ANDREASYAN [fiction, 90 mn]
2016 - Guardians (Защитники) by Sarik ANDREASYAN [fiction, full length film]
2016 - Earthquake (Землетрясение) by Sarik ANDREASYAN [fiction, 102 mn]
2014 - Liogok na pomine (Легок на помине) by Yevgeni ABYZOV [fiction, 82 mn]
2014 - Chempiony (Чемпионы) by Dmitry DYUZHEV , Sergey POSOKHIN , Aleksey VAKULOV [fiction, 100 mn]
2014 - Corporate (Корпоратив) by Oleg ASADULIN [fiction, 89 mn]
2013 - What Men Do! (Что творят мужчины!) by Sarik ANDREASYAN [fiction, 83 mn]
2012 - Tot eshcho Karloson (Тот еще Карлосон) by Sarik ANDREASYAN [fiction, 80 mn]
2012 - The Babbysitters (Няньки) by Ashot KESHCHIAN [fiction, 90 mn]
2012 - Happy New Year, mams (С новым годом, мамы!) by Different Directors [fiction, 90 mn]
2011 - A Pregnant Man (Беременный) by Sarik ANDREASYAN [fiction, 71 mn]
2011 - Mums (Мамы) by Different Directors [fiction, 103 mn]
 
Co-Director
2012 - Happy New Year, mams (С новым годом, мамы!) by Different Directors [fiction, 90 mn]
2011 - Mums (Мамы) by Different Directors [fiction, 103 mn]
 
Site : IMDb

Author :

Biography
Sarik Andreasyan was born in Yerevan in 1984. At the age of four, he moved to Kazakhstan with his family.
In 2003, he entered the Yuri Grymov Course in Moscow in the director specialty.
 

Commentaries and bibliography
- Robo (2019) [de Sarik ANDREASSIAN] Julien MORVAN, 2020, Perestroikino
- Sarik Andreasian: Unforgiven (Neproshchennyi, 2018) Dušan RADUNOVIC, 2020, Kinokultura
- Un 'Short Circuit' russe pacifiste [Robo de Sarik ANDREASSIAN] Cédric LÉPINE, 2020, blogs.mediapart.fr
- Sarik Andreassian – Les Gardiens (2017) 2019, Russkaya Fantastika
- Sarik Andreasian: Guardians (Zashchitniki, 2016) José ALANIZ, 2017, Kinokultura
- Survival Game de Sarik Adreassian 2016, senscritique.com
- Ours avec une mitrailleuse, homme-vent: ces X-Men russes qui vous surprendrontOurs avec une mitrailleuse, homme-vent: ces X-Men russes qui vous surprendront , Sarik ANDREASYAN, 2016, sputniknews.com
- Sarik Andreasian: Office Romance. Our Time (Sluzhebnyi roman. Nashe vremia, 2011) , Otto BOELE, 2011, kinokultura.com