Director,
Writer,
Producer
Born 1973 
 
 
Georgi MALKOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Георгий МАЛКОВ
Gueorgui MALKOV
Filmography (extracts)
 
Director
2014 - Mixed feelings (Смешанные чувства) [fiction, 85 mn]
 
Writer
2017 - Temporary difficulties (Временные трудности) by Mikhail RASKHODNIKOV [fiction, 86 mn]
 
Producer
2020 - Number one (Номер один) by Mikhail RASKHODNIKOV [fiction, 92 mn]
2019 - Dear Daddy (Дорогой папа) by Mikhail RASKHODNIKOV [fiction, 90 mn]
2019 - Success (Успех) by Pavel RUMINOV [fiction, 95 mn]
2019 - The Visitors (Гости) by Yevgeni ABYZOV [fiction, 88 mn]
2019 - Sem uzhinov (Семь ужинов) by Kirill PLETNYOV [fiction, 91 mn]
2017 - Temporary difficulties (Временные трудности) by Mikhail RASKHODNIKOV [fiction, 86 mn]
2015 - Queen of Spades : The Dark Rite (Пиковая дама: Черный обряд) by Svyatoslav PODGAEVSKIY [fiction, 92 mn]
2014 - Liogok na pomine (Легок на помине) by Yevgeni ABYZOV [fiction, 82 mn]
2014 - Chempiony (Чемпионы) by Dmitry DYUZHEV , Sergey POSOKHIN , Aleksey VAKULOV [fiction, 100 mn]
2014 - Corporate (Корпоратив) by Oleg ASADULIN [fiction, 89 mn]
2014 - Mixed feelings (Смешанные чувства) by Georgi MALKOV [fiction, 85 mn]
2012 - Tot eshcho Karloson (Тот еще Карлосон) by Sarik ANDREASYAN [fiction, 80 mn]
2012 - I’ll Be Around / I'll Be Nearby (Я буду рядом) by Pavel RUMINOV [fiction, 93 mn]
2012 - The Babbysitters (Няньки) by Ashot KESHCHIAN [fiction, 90 mn]
2012 - Happy New Year, mams (С новым годом, мамы!) by Different Directors [fiction, 90 mn]
2011 - Sluzhebnyy roman. Nashe vremya (Служебный роман. Наше время) by Sarik ANDREASYAN [fiction, 90 mn]
2011 - A Pregnant Man (Беременный) by Sarik ANDREASYAN [fiction, 71 mn]
2011 - Mums (Мамы) by Different Directors [fiction, 103 mn]
2010 - Gop-stop (Гоп-стоп) by Pavel BARDIN [fiction, 96 mn]
2010 - Pyrammid / Russian Ponzi (ПираМММида) by Eldar SALAVATOV [fiction, 105 mn]
2009 - Lyubov v bolshom gorode (Любовь в большом городе) by Marius VAYSBERG [fiction, 88 mn]