Actor,
Artistic director
Born in 1902, Russia
 
Died in 1985
Nikolay VOLKOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Николай Николаевич ВОЛКОВ
Nikolaï VOLKOV
From filmography
 
Actor
1979 - Dobryaki (Добряки) by Karen SHAKHNAZAROV [fiction, 82 mn]
1974 - Vybor tseli (Выбор цели) by Igor TALANKIN [fiction, 148 mn]
1966 - Kto pridumal koleso ? (Кто придумал колесо ?) by Vladimir SHREDEL [fiction, 83 mn]
1964 - Ostrov Koldun (Остров Колдун) by Tatyana LUKASHEVICH [fiction, 68 mn]
1961 - Alye parusa (Алые паруса) by Aleksandr PTUSHKO [fiction, 88 mn]
1961 - Polosatyy reys (Полосатый рейс) by Vladimir FETIN [fiction, 83 mn]
1961 - Chelovek idyot za solntsem (Человек идёт за солнцем ) by Mikhail KALIK [fiction, 72 mn]
1960 - Most pereyti nelzya (Мост перейти нельзя) by Nikita KURIKHIN , Teodor VULFOVICH [fiction, 90 mn]
1959 - Kak possorilis Ivan Ivanovich s Ivanom Nikiforovichem (Как поссорились Иван Иванович с Иваном Никифоровичем) by Vladimir KARASYOV [fiction, 70 mn]
1959 - Zelyonyy furgon (Зелёный фургон) by Genrikh GABAY [fiction, 88 mn]
1958 - V dni oktyabrya (В дни октября) by Sergey VASILIEV [fiction, 103 mn]
1956 - Starik Khottabych (Старик Хоттабыч) by Gennadi KAZANSKY [fiction, 86 mn]
1953 - Admiral Ushakov (Адмирал Ушаков) by Mikhail ROMM [fiction, 107 mn]
1946 - Syn polka (Сын полка) by Vasili PRONIN [fiction, 17 mn]
 
Artistic director
1989 - Bryzgi shampanskogo (Брызги шампанского) by Stanislav GOVORUKHIN [fiction, 99 mn]