Director,
Writer
Born in 1909, Russian Empire (Ukraine)
 
Died in 1981
Viktor_3 IVANOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Виктор_3 Михайлович ИВАНОВ
Viktor_3 IVANOV
From filmography
 
Director
1973 - Ni pukha, ni pera (Ни пуха, ни пера) [fiction, 69 mn]
1965 - Klyui ot neba (Ключи от неба) [fiction, 78 mn]
1961 - Za dvumya zaytsami (За двумя зайцами) [fiction, 72 mn]
1959 - Oleksa Dovbush (Олекса Довбуш) [fiction, 90 mn]
 
Writer
1973 - Ni pukha, ni pera (Ни пуха, ни пера) from Viktor_3 IVANOV [fiction, 69 mn]
1961 - Za dvumya zaytsami (За двумя зайцами) from Viktor_3 IVANOV [fiction, 72 mn]
1958 - Tsel ego zhizni (Цель его жизни) from Anatoli RYBAKOV [fiction, 89 mn]
 
Site : IMDb

Biography
Victor Mykhailovych Ivanov (1909 – 1981) graduated from the VGIK (under the tutelage of S. Eisenstein). Was active as a director at Kiev A. Dovzhenko Film Studio since 1950. Laureate of A. Dovzhenko State Prize for film Chasing Two Hares.
 

commentaries
- 20 потрясающих советских музыкальных фильмов [20 comédies musicales soviétiques exceptionnelles] Алексей ХРОМОВ, 2022, lifehacker.ru
- Рецензии : За двумя зайцами [Critiques du film Derrière deux lièvres, 1961, Viktor Ivanov] 2015,