Actor
Born in 1922 
 
Died in 1971
Aleksey GLAZYRIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Алексей Александрович ГЛАЗЫРИН
Alekseï GLAZYRINE
From filmography
 
Actor
1970 - Beloruskij vokzal (Белорусский вокзал) by Andrei SMIRNOV [fiction, 101 mn]
1968 - Shchit i mech (Щит и меч) by Vladimir BASOV [fiction, 344 mn]
1967 - Korotkie vstrechi (Короткие встречи) by Kira MURATOVA [fiction, 96 mn]
1967 - Viy (Вий) by Konstantin ERSHOV , Georgi KROPACHEV [fantasy film, 78 mn]
1965 - Znoy Iyul (Знойный июль) by Viktor TREGUBOVICH [fiction, 69 mn]
1965 - Yarost (Ярость) by Nikolay ILINSKY [fiction, 74 mn]
1963 - Zhivye i Myortvye (Живые и мертвые) by Aleksandr STOLPER [fiction, 200 mn]