Director,
Writer,
Production Designer
 
 
 
Natalia ABRAMOVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Наталья АБРАМОВА
Natalia ABRAMOVA
From filmography
 
Director
2019 - Prazdnichnyy uzhin (Праздничный ужин) [animation, 4 mn]
 
Writer
2019 - Prazdnichnyy uzhin (Праздничный ужин) by Natalia ABRAMOVA [animation, 4 mn]
2010 - Dedushkin valenok (Дедушкин валенок) by Oktyabrina POTAPOVA [animation, 10 mn]
2007 - Medvezhiy ugol (Медвежий угол) by Galina SHAKITSKYA [animation, 13 mn]
1986 - Sneguryata (Снегурята) by Aleksandr POLUSHKIN [animation, 10 mn]
 
Production Designer
2019 - Prazdnichnyy uzhin (Праздничный ужин) by Natalia ABRAMOVA [animation, 4 mn]