Actress,
Editor
Born in 1985, USSR (Russia)
 
 
Svetlana IVANOVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Светлана Андреевна ИВАНОВА
Svetlana IVANOVA
From filmography
 
Actress
2019 - Avanpost (Аванпост) by Egor BARANOV [fiction, 150 mn]
2019 - Angel-spasitel (Ангел-спаситель) by Irina GEDROVICH [fiction, 91 mn]
2017 - Trigger (1 sezon) (Триггер (1 сезон)) by Dmitry TYURIN [fiction, TV serial, 52 mn]
2016 - Jili byli my (Жили были мы) by Anna CHERNAKOVA [fiction, 98 mn]
2016 - Geroy (Герой) by Yuri_2 VASILYEV [fiction, 86 mn]
2015 - Schastye eto (Счастье это) by Sergey BUROV , Tatyana GULINA , Viktoria KOZELTSEVA , Tatyana PONOMARIOVA , Artiom PROKHOROV , Anna YANOVSKAYA , Leonid ZALESSKY [fiction, 115 mn]
2014 - S 8 marta, muzhchiny! (С 8 марта, мужчины!) by Artiom AKSENYONKO [fiction, 95 mn]
2013 - Legenda N°17 (Легенда №17) by Nikolay LEBEDEV [fiction, 134 mn]
2012 - Avgust vosmogo (Август восьмого) by Djanik FAIZIEV [fiction, 127 mn]
2012 - Chastnoe pionerskoe (Частное пионерское) by Aleksandr KARPILOVSKY [fiction, full length film]
2012 - S novym godom, mamy! (С новым годом, мамы!) by Different Directors [fiction, 90 mn]
2011 - Poklonnitsa (Поклонница) by Vitali MELNIKOV [fiction, full length film]
2010 - Svyaz vremyon (Связь времён) by Aleksey KOLMOGOROV [fiction, 106 mn]
2010 - Nad gorodom (Над городом) by Yulia MAZUROVA [fiction, 82 mn]
2010 - Temnyy mir (Темный мир) by Anton MEGERDICHEV [fiction, 100 mn]
2009 - Koshechka (Кошечка) by Grigori KONSTANTINOPOLSKY [fiction, 100 mn]
2008 - Dom Solntsa (Дом Солнца) by Igor SUKACHOV [fiction, 110 mn]
2007 - Otets (Отец) by Ivan SOLOVOV [fiction, 82 mn]
2007 - Iskusheniye (Искушение) by Sergey ASHKENAZI [fiction, 78 mn]
2005 - Franz + Polina (Франц + Полина) by Mikhail SEGAL [fiction, 119 mn]
 
Editor
2006 - Piter FM (Питер FM) by Oxana BYCHKOVA [fiction, 90 mn]