Director,
Writer,
Compositor,
Producer
Born in 1980 
 
 
Aleksey BARYKIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Алексей БАРЫКИН
Alekseï BARYKINE
From filmography
 
Director
2018 - Vodyanaya (Водяная) [fiction, 85 mn]
 
Writer
2018 - Vodyanaya (Водяная) by Aleksey BARYKIN [fiction, 85 mn]
2017 - Aysylu.film (Айсылу.фильм) by Rustam RASHITOV , Gulnaz SUNGATULLIN [fiction, 78 mn]
 
Compositor
2018 - Vodyanaya (Водяная) by Aleksey BARYKIN [fiction, 85 mn]
 
Producer
2017 - Aysylu.film (Айсылу.фильм) by Rustam RASHITOV , Gulnaz SUNGATULLIN [fiction, 78 mn]
2011 - Moy droug Sergey (Мой друг Сергей) by Vladislav MARKOV [documentary, 26 mn]

Other films
Семейные хлопоты (2015)