Production Designer
 
 
 
Margarita ABLAYEVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Маргарита АБЛАЕВА
Margarita ABLAEVA
From filmography
 
Production Designer
2020 - Obratnaya svyaz (Обратная связь) by Aleksey NUZHNY [fiction, 97 mn]
2019 - Gromkaya sviaz (Громкая связь) by Aleksey NUZHNY [fiction, 90 mn]
2019 - Troitsa (Троица) by Yan GE [fiction, 90 mn]
2019 - Est gorod zolotoy (Есть город золотой) by Yevgeni SAGANDZHIEV [fiction, 13 mn]
2018 - Za granyu realnosti (За гранью реальности) by Aleksandr BOGUSLAVSKY [fiction, 105 mn]
2018 - Kilimandjara (Килиманджара) by Yekaterina TELEGINA [fiction, 75 mn]
2017 - Yolki novyie (Елки новые) by Aleksandr KARPILOVSKY , Dmitry KISELEV , Zhora KRYZHOVNIKOV [fiction, 85 mn]
2016 - Tantsy nasmert (Танцы насмерть) by Andrei VOLGIN [fiction, 90 mn]
2012 - Tanets Deli (Танец Дели) by Ivan VYRYPAEV [fiction, 95 mn]
2009 - Kislorod (Кислород) by Ivan VYRYPAEV [fiction, 75 mn]