Actor
Born in 1930, USSR (Russia)
 
Died in 2014
Anatoli KUZNETSOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Анатолий Борисович КУЗНЕЦОВ
Anatoli KOUZNETSOV
From filmography
 
Actor
2007 - Berkut (Беркут ) by Vladimir MUN [fiction, 100 mn]
2006 - Nikto ne znaet pro seks (Никто не знает про секс) by Aleksey GORDEYEV [fiction, 95 mn]
2006 - Den Pobedy (День Победы) by Fyodor PETRUKHIN [fiction, 75 mn]
2005 - Turetskiy Gambit (Турецкий гамбит) by Djanik FAIZIEV [fiction, 132 mn]
1981 - Otvetnyi khod (Ответный ход) by Mikhail TUMANISHVILI [fiction, 84 mn]
1978 - V zone osobogo vnimaniya (В зоне особого внимания) by Andrei MALYUKOV [fiction, 98 mn]
1972 - Goryachiy sneg (Горячий снег) by Gavriil EGIAZAROV [fiction, 105 mn]
1970 - Osvobozhdenie (Освобождение) by Yuri OZEROV [fiction, 477 mn]
1969 - Beloe sontse Pustyni (Белое солнце пустыни) by Vladimir MOTYL [fiction, 85 mn]
1959 - Sudba chelovyeka (Судьба человека) by Sergey BONDARCHUK [fiction, 103 mn]
1957 - Sluchay na shakhte vosyem (Случай на шахте восемь) by Vladimir BASOV [fiction, 92 mn]