Director,
Writer,
Producer
Born in 1970, USSR (Armenia)
 
 
Arsen AGADZHANYAN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Арсен АГАДЖАНЯН
Arsen AGADJANIAN
From filmography
 
Director
2019 - Ya podariu tebe pobedu (Я подарю тебе победу) [fiction, 101 mn]
2017 - On skazal "Mama" (Он сказал «Мама») [fiction, 17 mn]
2015 - Hani mani (Хани мани) [fiction, 81 mn]
 
Writer
2019 - Ya podariu tebe pobedu (Я подарю тебе победу) by Arsen AGADZHANYAN [fiction, 101 mn]
2017 - On skazal "Mama" (Он сказал «Мама») by Arsen AGADZHANYAN [fiction, 17 mn]
2015 - Hani mani (Хани мани) by Arsen AGADZHANYAN [fiction, 81 mn]
 
Producer
2019 - Ya podariu tebe pobedu (Я подарю тебе победу) by Arsen AGADZHANYAN [fiction, 101 mn]
2015 - Hani mani (Хани мани) by Arsen AGADZHANYAN [fiction, 81 mn]

Awards :
Hani mani :
Special Jury prize, Window to Europe Film Festival, Vyborg, Vyborg (Russia), 2015

Biography
No English biography available !
 
Né à Charentsavan (Arménie) le 17 juillet 1970, Arsen Agadzhanyan assume sa position de cinéaste amateur. HONEY MONEY est son premier long métrage de fiction professionnel.
Docteur en sciences historiques.

Родился 17 июля 1970 года в городе Чаренцаван Армянской ССР.
Доктор исторических наук.