Compositor
Born in 1984, USSR (Russia)
 
 
Anna DRUBICH / SOLOVYOVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Анна ДРУБИЧ / СОЛОВЬЕВА
Anna DROUBITCH / SOLOVIOVA
From filmography
 
Compositor
2022 - Nadvoye (Надвое) by Valery TODOROVSKY [fiction, TV serial, full length film]
2021 - Riadom (Рядом) by Tamara DONDUREI [fiction, 80 mn]
2020 - Shtetl (Штетл) by Katya USTINOVA [documentary, 79 mn]
2019 - Odessa (Одесса) by Valery TODOROVSKY [fiction, 130 mn]
2018 - Zavod (Завод) by Yuri BYKOV [fiction, 119 mn]
2017 - Bolshoy (Большой) by Valery TODOROVSKY [fiction, 132 mn]
2017 - Optimisty (Оптимисты) by Aleksey POPOGREBSKY [fiction, TV serial, 60 mn]
2017 - Russkiye yevrei. Film vtoroy. 1918-1948 (Русские евреи. Фильм второй. 1918-1948) by Sergey NURMAMED [documentary, 120 mn]
2017 - Russkiye yevrei. Fil'm tretiy. Posle 1948 goda (Русские евреи. Фильм третий. После 1948 года) by Sergey NURMAMED [documentary, 126 mn]
2016 - Ke-Dy (Ке-Ды) by Sergey SOLOVYOV [fiction, 96 mn]
2016 - Russkie evrey. Film pervyi. Do revoliutsii (Русские евреи. Фильм первый. До революции.) by Dmitry KURCHATOV , Sergey NURMAMED [documentary, 86 mn]
2014 - Golosa (Голоса) by Yekaterina GORDEEVA , Sergey NURMAMED [documentary, 60 mn]
2010 - Odnoklassniki (Одноклассники) by Sergey SOLOVYOV [fiction, 100 mn]

Awards :
Gipnoz :
Best music, Annual award of the Guild of Historians of Cinema and Film Critics, Moscow (Russia), 2020

Biography
No English biography available !
 
Née le 27 juin 1984. Anna est la fille de Sergueï Soloviov et de Tatiana Droubitch.

Родилась 27 июня 1984 года. Анна — дочь Сергея Соловьева и Татьяны Друбич.