Actress
Born in 1994 
 
 
Aglaya TARASOVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Аглая Викторовна ТАРАСОВА
Aglaia TARASSOVA
From filmography
 
Actress
2021 - Tovarishch Mayor (Товарищ майор) by Boris KHLEBNIKOV [fiction, TV serial, 57 mn]
2020 - Lyod 2 (Лед 2) by Zhora KRYZHOVNIKOV [fiction, 132 mn]
2020 - Marafon zhelaniy (Марафон желаний) by Daria CHARUSHA / SIMONENKO [fiction, 95 mn]
2020 - Udalyonka (Удалёнка) by Aksinya GOG [fiction, 12 mn]
2018 - Tanki (Танки) by Kim DRUZHININ [fiction, 95 mn]
2017 - Liod (Лед) by Oleg TROFIM [fiction, 118 mn]

Awards :
Liod :
Best actress, Golden Eagle awards, Moscow (Russia), 2019

Biography
No English biography available !
 
Née le 18 avril 1994 à Saint Pétersbourg. Fille de l'actrice Ksenia Rappoport et de Viktor Tarassov. Son prénom complet est Aglaia-Daria. A fait ses études à l'université de Saint Pétersbourg.

Родилась 18 апреля 1994 в Санкт Петербурге в семье известной актрисы Ксении Раппопорт. Её отец – Виктор Тарасов. Её полное имя – Аглая-Дарья. Училась в Санкт-Петербургском государственном университете. Российская актриса.