Actress
Born in 1937, USSR (Russia)
 
 
Svetlana NEMOLIAEVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Светлана Владимировна НЕМОЛЯЕВА
Svetlana NEMOLIAEVA
From filmography
 
Actress
2019 - Diplomat (Дипломат) by Yuri KUZMENKO [fiction, TV serial, full length film]
2018 - Van Gogi (Ван Гоги) by Sergey LIVNEV [fiction, full length film]
2017 - Meshok bez dna (Мешок без дна) by Rustam KHAMDAMOV [fiction, 104 mn]
2014 - Feliks i evo liubov (Феликс и его любовь) by Yevgeni KORCHAGIN [fiction, 31 mn]
2012 - Den uchitelya (День учителя) by Sergey MOKRITSKY [fiction, 80 mn]
2007 - Artistka (Артистка) by Stanislav GOVORUKHIN [fiction, 95 mn]
2006 - Blyuz opadayushchikh listyev (Блюз опадающих листьев) by Aleksandr_4 MIKHAYLOV , Eduard REDZHEPOV [fiction, 105 mn]
2000 - Bremenskie musykanty i Co (Бременские музыканты и Co) by Aleksandr ABDULOV [fiction, 92 mn]
1991 - Anna Karamazoff (Анна Карамазофф) by Rustam KHAMDAMOV [fiction, 123 mn]
1991 - Nebesa obetovannye (Небеса обетованные) by Eldar RIAZANOV [fiction, 124 mn]
1986 - Po glavnom ulitse s orkestrom (По главной улице с оркестром) by Pyotr TODOROVSKY [fiction, 94 mn]
1979 - Garazh (Гараж) by Eldar RIAZANOV [fiction, 101 mn]
1977 - Sluzhebny roman (Служебный роман) by Eldar RIAZANOV [fiction, 159 mn]
1967 - Korotkie vstrechi (Короткие встречи) by Kira MURATOVA [fiction, 96 mn]
1958 - Chelovek chelovyeku (Человек человеку) by Grigori ALEXANDROV [fiction, 77 mn]