Actor
Born in 1929, USSR (Russia)
 
 
Oleg STRIZHENOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Олег Александрович СТРИЖЕНОВ
Oleg STRIJENOV
From filmography
 
Actor
2000 - Mesto menya (Вместо меня) by Vladimir BASOV jr. [fiction, full length film]
1987 - Aktsiya (Акция) by Vladimir SHAMSHURIN [fiction, 91 mn]
1986 - Moy Lyubimy klun (Мой любимый клоун) by Yuri KUSHNEREV [fiction, 86 mn]
1980 - Yunost Pietra (Юность Петра) by Sergey GERASIMOV [fiction, 140 mn]
1980 - Karl Marx. Molodye gody (Карл Маркс . Молодые годы)
1975 - Zvezda plenitelnogo schastya (Звезда пленительного счастья) by Vladimir MOTYL [fiction, 167 mn]
1975 - Poslednyaya zhertva (Последняя жертва) by Pyotr TODOROVSKY [fiction, 99 mn]
1966 - Proshchay (Прощай) by Grigori POZHENYAN [fiction, 89 mn]
1965 - Tretya molodost (Третья молодость) by Jean DREVILLE [fiction, 91 mn]
1965 - Pereklichka (Перекличка) by Daniil KHRABROVITSKY [fiction, 116 mn]
1964 - Tri sestry (Три сестры) by Samson SAMSONOV [fiction, 120 mn]
1963 - Optimisticheskaya tragedya (Оптимистическая трагедия) by Samson SAMSONOV [fiction, 121 mn]
1960 - Severnaya povest (Северная повесть) by Yevgeni ANDRIKANIS [fiction, 77 mn]
1959 - Belye nochi (Белые ночи) by Ivan PYRIEV [fiction, 97 mn]
1959 - V tvoikh rukakh zhizn (В твоих руках жизнь) by Nikolay ROZANTSEV [fiction, 91 mn]
1957 - Khojdenie za tri morya (Хождение за три моря) by Vasili PRONIN [fiction, 151 mn]
1956 - Sorok pervyy (Сорок первый) by Grigori CHUKHRAY [fiction, 93 mn]
1955 - Meksikanets (Мексиканец) by Vladimir KAPLUNOVSKI [fiction, 89 mn]
1955 - Ovod (Овод) by Aleksandr FAINTSIMMER [fiction, 102 mn]

Awards :
Special Prize, Golden Eagle awards, Russia, 2010