Actor
Born in 1935 
 
 
Baadur TSULADZE
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Баадур Сократович ЦУЛАДЗЕ
Baadour TSOULADZE
From filmography
 
Actor
1990 - Tsarskaya okhota (Царская охота) by Vitali MELNIKOV [fiction, 121 mn]
1983 - Skorost (Скорость) by Dmitry SVETOZAROV [fiction, 93 mn]
1981 - Budte moim muzhem (Будьте моим мужем) by Alla SURIKOVA [fiction, 86 mn]
1981 - Plovets (Пловец) by Irakli KVIRIKADZE [fiction, 73 mn]
1975 - Proshu slova (Прошу слова) by Gleb PANFILOV [fiction, 145 mn]
1966 - Listopad (Листопад) by Otar IOSSELIANI [fiction, 96 mn]
1966 - On ubivat he khotyel (Он убивать не хотел) by Georgi SHENGELAIA [fiction, 92 mn]
1964 - Svadba (Свадьба) by Mikhail KOBAKHIDZE [fiction, 21 mn]