Actor
Born in 1941, USSR (Moldavia)
 
 
Igor YASULOVICH
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Игорь Николаевич ЯСУЛОВИЧ
Igor YASSOULOVITCH
From filmography
 
Actor
2019 - Dorogoy papa (Дорогой папа) by Mikhail RASKHODNIKOV [fiction, 90 mn]
2019 - Koridor bessmertiya (Коридор бессмертия) by Fyodor POPOV [fiction, 125 mn]
2017 - Tri sestry (Три сестры) by Yuri GRYMOV [fiction, full length film]
2014 - Feliks i evo liubov (Феликс и его любовь) by Yevgeni KORCHAGIN [fiction, 31 mn]
2011 - Golubaya kost (Голубая кость) by Kuzma VOSTRIKOV [fiction, 18 mn]
2010 - Uzel (Узел) by Kuzma VOSTRIKOV [fiction, 10.24 mn]
2008 - Chetyre Vozrasta Lyubvi (Четыре Возраста Любви ) by Sergey MOKRITSKY [fiction, 100 mn]
2008 - Sad (Сад) by Sergey OVCHAROV [fiction]
2007 - Jokonda na asfalte (Джоконда на асфальте) by Vladimir NAUMOV [fiction, 114 mn]
2006 - Chelovek-veter (Человек-ветер) by Khuat AKHMETOV [fiction, 96 mn]
2004 - Barabashka (Барабашка) by Usman SAPAROV [fiction, 96 mn]
2003 - Dazhe ne dumaï! (Даже не думай!) by Ruslan BALTSER [fiction, 82 mn]
2003 - Sibirochka (Сибирочка) by Vladimir GRAMMATIKOV [fiction, 118 mn]
1990 - Podzemelye vedm (Подземелье ведьм) by Yuri MOROZ [85 mn]
1978 - Po ylitse komod vodili ... (По улице комод водили ...) by Vladimir BASOV , Leonid GAIDAI , Mark GENIN , Nikolay KOVALSKY [fiction, 68 mn]
1971 - Ruslan et Liudmila (Руслан и Людмила) by Aleksandr PTUSHKO [fiction, 149 mn]
1969 - Semeynoe schastye (Семейное счастье) by Different Directors [fiction, 89 mn]
1965 - Vremya, vperyod (Время, вперед!) by Sofia MILKINA , Mikhail SHVEITSER [fiction, 158 mn]