Editor
Born in 1966, USSR (Russia)
 
 
Olga GRINSHPUN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Ольга ГРИНШПУН
Olga GRINCHPOUN
From filmography
 
Editor
2021 - Koshchey. Nachalo (Кощей. Начало) by Andrey KOLPIN [animation, 90 mn]
2019 - Liubi ikh vsekh (Люби их всех) by Mariya AGRANOVICH [fiction, 100 mn]
2019 - Kadish (Кадиш) by Konstantin FAM [fiction, 86 mn]
2016 - Zemletriacenie (Землетрясение) by Sarik ANDREASYAN [fiction, 102 mn]
2006 - Izobrazhaya zhertvy (Изображая жертву) by Kirill SEREBRENNIKOV [fiction, 100 mn]
2002 - Radosti i pechali Malenkovo Lorda (Радости и печали маленького лорда) by Ivan POPOV [fiction, 90 mn]