Compositor
Born in 1974 
 
 
Roman DORMIDOSHIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Роман Игоревич ДОРМИДОШИН
Roman DORMIDOCHINE
From filmography
 
Compositor
2022 - Obratimaya realnost (Обратимая реальность) by Dmitry KONSTANTINOV [fiction, 84 mn]
2018 - Donbass. Okraina (Донбасс. Окраина) by Renat DAVLETYAROV [fiction, 96 mn]
2015 - A zori zdes tikhie (А зори здесь тихие) by Renat DAVLETYAROV [fiction, 115 mn]
2015 - Doroga na Berlin (Дорога на Берлин) by Sergey_2 POPOV [fiction, 82 mn]
2014 - Beglecy (Беглецы) by Rustam MOSAFIR [fiction, 95 mn]
2011 - Okhota na printsessu (Охота на принцессу) by Svetlana DRUZHININA [fiction, full length film]
2010 - Pechorin (Печорин) by Roman KHRUSHCH [fiction, 94 mn]
2009 - Lyudi dobrye (Люди добрые) by Aleksey KARELIN [fiction, 91 mn]
2008 - Kholodnoe solntse (Холодное солнце) by Sergey_2 POPOV [fiction, 108 mn]
2008 - Vivat, Anna! (Виват, Анна!) by Svetlana DRUZHININA [fiction, 150 mn]
2007 - Zhivi i pomni (Живи и помни) by Aleksandr PROSHKIN [fiction, 100 mn]
2007 - 07-oy menyaet kurs (07-ой меняет курс) by Vladimir POTAPOV [fiction, 92 mn]
2005 - Fart (Фарт) by Roman KHRUSHCH [fiction, 97 mn]
2003 - Smert yunogo imperatora (Смерть юного императора) by Svetlana DRUZHININA [fiction, 111 mn]

Awards :
Zhivi i pomni :
Best music, Festival ''Cinema and literature'', Gatchina (Russia), 2009