Director,
Cinematographer
Born in 1905 
 
Died in 1995
Arkadi KOLTSATY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Аркадий КОЛЬЦАТЫЙ
Arkadi KOLTSATY
From filmography
 
Director
1969 - Staryy znakomyy (Старый знакомый) [fiction, 86 mn]
1967 - Tainstvennyy monakh (Таинственный монах) [fiction, 83 mn]
 
Cinematographer
1969 - Staryy znakomyy (Старый знакомый) by Igor ILINSKY , Arkadi KOLTSATY [fiction, 86 mn]
1968 - Lyubit (Любить) by Mikhail KALIK , Inna TUMANYAN [fiction, 74 mn]
1956 - Karnavalnaya noch (Карнавальная ночь) by Eldar RIAZANOV [fiction, 77 mn]
1952 - Pokoriteli vershin (Покорители вершин) by David RONDELI [fiction, 89 mn]
1951 - Taras Shevtchenko (Тарас Шевченко) by Igor SAVCHENKO [fiction, 115 mn]
1948 - Tri vstrechi (Три встречи) by Aleksandr PTUSHKO , Vsevolod PUDOVKIN , Sergey YUTKEVICH [fiction, 83 mn]
1945 - Velikiy perelom (Великий перелом) by Friedrich ERMLER [fiction, 108 mn]
1944 - Malakhov kurgan (Малахов курган) by Iosif KHEIFITS , Aleksandr ZARKHY [fiction, 89 mn]
1940 - Musykalnaya istoriya (Музыкальная история) by Aleksandr IVANOVSKY , Herbert RAPPAPORT [fiction, 83 mn]
1937 - Velikiy grazhdanin (Великий гражданин) by Friedrich ERMLER [fiction, 252 mn]
1935 - Zhenitba Yana Knukke (Женитьба Яна Кнукке) by Aleksandr IVANOV [fiction, 66 mn]
 
Site : IMDb