Writer
Born in 1955, USSR (Russia)
 
 
Yuri KOROTKOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Юрий Марксович КОРОТКОВ
Youri KOROTKOV
From filmography
 
Writer
2017 - Vremia pervyh (Время первых) by Dmitry KISELEV [fiction, 140 mn]
2016 - Chistoye iskusstvo (Чистое искусство) by Renat DAVLETYAROV [fiction, 93 mn]
2015 - A zori zdes tikhie (А зори здесь тихие) by Renat DAVLETYAROV [fiction, 115 mn]
2014 - Pacany (Пацаны) by Renat DAVLETYAROV [fiction, 100 mn]
2013 - Odnazhdy (Однажды) by Renat DAVLETYAROV [fiction, full length film]
2012 - Stalnaya babotchka (Стальная бабочка) by Renat DAVLETYAROV [fiction, full length film]
2012 - Poddubnyï (Поддубный) by Gleb ORLOV [124 mn]
2011 - Moya bezumnaya semya (Моя безумная семья) by Renat DAVLETYAROV [fiction, 90 mn]
2011 - Lyubov-morkov 3 (Любовь-морковь 3) by Sergey GINZBURG [fiction, 100 mn]
2011 - Pyat nevest (Пять невест) by Karen OGANESYAN [fiction, 101 mn]
2008 - Stilyagi (Стиляги) by Valery TODOROVSKY [fiction, 136 mn]
2006 - Posledniy zaboy (Последний забой) by Sergey BOBROV [fiction, full length film]
2005 - 9 rota (9 рота) by Fyodor BONDARCHUK [fiction, 130 mn]
2005 - Ot 180 i vyshe (От 180 и выше) by Aleksandr STRIZHENOV [fiction, 104 mn]
2005 - Popsa (Попса) by Yelena NIKOLAEVA [fiction, 109 mn]
2003 - Karmen (Кармен) by Aleksandr KHVAN [fiction, 113 mn]
2001 - Yekhali dva shofera (Ехали два шофера) by Aleksandr KOTT [fiction, 78 mn]
1999 - Zhenskaya sobstvennost (Женская собственность) by Dmitry MESKHIEV [fiction, 92 mn]
1998 - Strana glukhikh (Страна глухих) by Valery TODOROVSKY [fiction, 115 mn]
1997 - Amerikanka (Американка) by Dmitry MESKHIEV [fiction, 90 mn]
1991 - Zateryannyy v Sibiri (Затерянный в Cибири) by Aleksandr MITTA [fiction, 140 mn]
1991 - Volkodav (Волкодав) by Mikhail TUMANISHVILI [fiction, 104 mn]
1989 - Avariya - doch menta (Авария — дочь мента) by Mikhail TUMANISHVILI [fiction, 99 mn]

Awards :
Stilyagi :
Best Screenplay, Golden Eagle awards, Moscow (Russia), 2010