Cinematographer
Born in 1906 
 
Died in 1988
Nikolay RENKOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Николай Степанович РЕНКОВ
Nikolaï RENKOV
From filmography
 
Cinematographer
1949 - Vstrecha na Elbe (Встреча на Эльбе) by Grigori ALEXANDROV [fiction, 104 mn]
1943 - Podvodnaya lodka T-9 (Подводная лодка Т-9) by Aleksandr IVANOV [fiction, 71 mn]
1939 - Zolotoy klyuchik (Золотой ключик) by Aleksandr PTUSHKO [animation, 81 mn]
1938 - Ruslan et Liudmila (Руслан и Людмила) by V. NEBEZHIN , Iv. NIKICHENKO [fiction, 52 mn]
1936 - Rodina zovyot (Родина зовет) by K. KRUMIN , Aleksandr MACHERET [fiction]
1935 - Novy Gulliver (Новый Гулливер) by Aleksandr PTUSHKO [animation, 68 mn]