Compositor
Born in 1947, USSR (Ukraine)
 
 
Vadim KHRAPACHEV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Вадим Юрьевич ХРАПАЧЕВ
Vadim KHRAPATCHEV
From filmography
 
Compositor
2010 - Dvoe (Двое) by Anatoli MATESHKO [fiction, 87 mn]
2004 - Noch svetla (Ночь светла) by Roman BALAIAN [fiction, 93 mn]
1995 - Pervaya lyubov (Первая любовь) by Roman BALAIAN [fiction, 82 mn]
1992 - Venchanie so smertyu (Венчание со смертью) by Nikolay MASHCHENKO [fiction, 79 mn]
1990 - Rebro Adama (Ребро Aдама) by Vyacheslav KRISHTOFOVICH [fiction, 79 mn]
1990 - Dikiy plyazh (Дикий пляж) by Natalya KIRAKOZOVA [fiction, 69 mn]
1988 - Zashchitnik Sedov (Защитник Седов) by Yevgeni TSYMBAL [fiction, 46 mn]
1987 - Okno (Окно) by Yevgeni SIVOKON [animation, 10 mn]
1986 - Khrani menya, moy talisman (Храни меня, мой талисман) by Roman BALAIAN [fiction, 74 mn]
1982 - Polety vo sne i nayavu (Полеты во сне и наяву) by Roman BALAIAN [fiction, 92 mn]