Production designer
Born in 1891, Russia
 
Died in 1965
Aleksey UTKIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Алексей Александрович УТКИН
Alekseï OUTKINE
From filmography
 
Production designer
1958 - Tsel ego zhizni (Цель его жизни) by Anatoli RYBAKOV [fiction, 89 mn]
1953 - Serebristaya pyl (Серебристая пыль) by Abram ROOM [fiction, 102 mn]
1952 - Kompozitor glinka (Композитор глинка) by Grigori ALEXANDROV [fiction, 112 mn]
1949 - Vstrecha na Elbe (Встреча на Эльбе) by Grigori ALEXANDROV [fiction, 104 mn]
1946 - V gorakh Yugoslavii (В горах Югославии) by Abram ROOM [fiction, 86 mn]
1944 - V shest chasov posle voyny (В шесть часов вечера после войны) by Ivan PYRIEV [fiction, 93 mn]
1942 - Sekretar raykoma (Секретарь райкома) by Ivan PYRIEV [fiction, 91 mn]
1941 - Konyok - gorbunok (Конек - горбунок) by Aleksandr ROU [fiction]
1939 - Minin i Pozharski (Минин и Пожарский) by Mikhail DOLLER , Vsevolod PUDOVKIN [fiction, 109 mn]
1936 - Poslednyaya noch (Последняя ночь) by Yuli RAIZMAN , Dmitry VASILIEV [fiction, 98 mn]
1935 - Aerograd (Аэроград) by Aleksandr DOVZHENKO [fiction, 82 mn]
1935 - Bezhin Lug (Бежин луг) by Sergey EISENSTEIN [fiction]
1935 - Kosmicheskiy reys (Космический рейс) by Vasili ZHURAVLYOV [fiction, 70 mn]
1934 - Vesiolyye rebyata (Веселые ребята) by Grigori ALEXANDROV [fiction, 96 mn]
1934 - Schastie (Счастье) by Aleksandr MEDVEDKIN [fiction, 66 mn]
1934 - Chastnaya zhizn Petra Vinogradova (Частная жизнь Петра Виноградова) by Aleksandr MACHERET [fiction, 91 mn]
1932 - Dela i lyudi (Дела и люди) by Aleksandr MACHERET [fiction, 102 mn]
1929 - Posledniy attraktsion (Последний аттракцион) by Ivan PRAVOV , Olga PREOBRAZHENSKAIA [fiction, 76 mn]
1929 - Begstvuyushchiy ostrov (Бегствующий остров) by Aleksandr RAZUMNYJ [fiction, 77 mn]
1928 - Kapitanskaya dochka (Капитанская дочка) by Yuri TARICH [fiction, 91 mn]
1927 - Tsement (Цемент) by Vladimir VILNER [fiction]
1927 - Ukraziya (Укразия)
1925 - Stepan Khalturin (Степан Халтурин) by Aleksandr IVANOVSKY [fiction, 70 mn]
1918 - Molchi, grust, Molchi (Молчи грусть... Молчи…) by Pyotr CHARDYNIN [fiction, 3150 m]
1918 - Pozabud pro kamni, vnyom pogasli ogni (Позабудь про камин, в нём погасли огни)
1916 - zhizn za zhizn (Жизнь за жизнь) by Yevgeni BAUER [fiction, 2175 m]