Production designer
Born in 1925 
 
Died in 1978
Boris NEMECHEK
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Борис НЕМЕЧЕК
Boris NEMETCHEK
From filmography
 
Production designer
1977 - Mimino (Мимино) by Georgi DANELIYA [fiction, 97 mn]
1975 - Afonia (Афоня) by Georgi DANELIYA [fiction, 92 mn]
1973 - Sovsem propashchiy (Совсем пропащий) by Georgi DANELIYA [fiction, 98 mn]
1971 - Dzhentlemeny udachi (Джентльмены удачи) by Aleksandr SERY [fiction, 88 mn]
1966 - Beregis avtomobilya (Берегись автомобиля) by Eldar RIAZANOV [fiction, 94 mn]
1964 - Zhili-byli starik so starukhoy (Жили-были старик со старухой) by Grigori CHUKHRAY [fiction, 139 mn]
1962 - U tvoego poroga (У твоего порога) by Vasili ORDYNSKY [fiction, 78 mn]
1961 - chistoe nebo (Чистое небо) by Grigori CHUKHRAY [fiction, 105 mn]
1959 - Ballada o soldate (Баллада о солдате) by Grigori CHUKHRAY [fiction, 89 mn]
1951 - Taras Shevtchenko (Тарас Шевченко) by Igor SAVCHENKO [fiction, 115 mn]