Cinematographer
Born in 1964 
 
 
Valery REVICH
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Валерий Валериевич РЕВИЧ
Valeri REVITCH
From filmography
 
Cinematographer
2018 - Tchoujaïa jizn (Чужая жизнь) by Viktor TATARSKY [fiction, 80 mn]
2009 - Veruyu (Верую) by Lidia BOBROVA [fiction, 93 mn]
2003 - Babusia (Бабуся) by Lidia BOBROVA [fiction, 97 mn]
2003 - Bednyy bednyy Pavel (Бедный бедный Павел) by Vitali MELNIKOV [fiction, 100 mn]
2000 - Granitsa. Tayezhnyy roman (Граница. Таежный роман) by Aleksandr MITTA [fiction, 52 mn]
1998 - Pro urodov i Liudey (Про уродов и людей) by Aleksey BALABANOV [fiction, 93 mn]
1997 - V toy strane (В той стране) by Lidia BOBROVA [fiction, 88 mn]
1993 - Opyty o grazhdanskoy voyne (Опыты о гражданской войне) by Pyotr SOLDATENKOV [documentary, 65 mn]
1992 - Gadzho (Гаджо) by Dmitry SVETOZAROV [fiction, 98 mn]