Actor
Born in 1979, USSR (Uzbekistan)
 
 
Sergey EPISHEV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Сергей Маликович ЕПИШЕВ
Sergueï EPICHEV
From filmography
 
Actor
2020 - Zemli Elzy (Земля Эльзы) by Yulia KOLESNIK [fiction, 98 mn]
2020 - Ostavaysya doma (Оставайся дома) by Anna PRUDNIKOVA [fiction, 13 mn]
2019 - Outlo (Аутло) by Ksenia RATUSHNAYA [fiction, 95 mn]
2017 - Kukhnya. Poslednyaya bitva (Кухня. Последняя битва) by Anton FEDOTOV [fiction, 110 mn]
2014 - Masony (Масоны) by Daria VLASOVA [fiction, 30 mn]
2010 - Zona turbulentnosti (Зона турбулентности) by Yevgeniya TIRDATOVA [fiction, 80 mn]
2007 - Otryv (Отрыв) by Aleksandr MINDADZE [fiction, 85 mn]
2006 - Plakat (Плакат) by Andrey ZAYTSEV [fiction, 32 mn]