Production designer
Born in 1927 
 
 
Aleksandr_2 BORISOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Александр_2 Тимофеевич БОРИСОВ
Aleksandr_2 BORISSOV
From filmography
 
Production designer
2003 - Klyuch ot spalni (Ключ от спальни) by Eldar RIAZANOV [fiction, 122 mn]
2003 - O liubvi (О любви) by Sergey SOLOVYOV [fiction, 112 mn]
2000 - Staryye Klyachki (Старые клячи) by Eldar RIAZANOV [fiction, 130 mn]
1996 - Privet, duralei (Привет, дуралеи) by Eldar RIAZANOV [fiction, 116 mn]
1991 - Nebesa obetovannye (Небеса обетованные) by Eldar RIAZANOV [fiction, 124 mn]
1988 - Dorogaya Elena Sergueyevna (Дорогая Елена Сергеевна) by Eldar RIAZANOV [fiction, 94 mn]
1988 - Bomzh (Бомж) by Nikolay SKUYBIN [fiction, 97 mn]
1987 - Zabytaya melodiya dlya fleyty (Забытая мелодия для флейты) by Eldar RIAZANOV [fiction, 134 mn]
1984 - zhestokiy romans (Жестокий романс) by Eldar RIAZANOV [fiction, 145 mn]
1982 - Vokzal dlia dvoikh (Вокзал для двоих) by Eldar RIAZANOV [fiction, 140 mn]
1982 - Naslednitsa po pryamoy (Наследница по прямой) by Sergey SOLOVYOV [fiction, 95 mn]
1980 - O bednom gusare zamolvite slovo (О бедном гусаре замолвите слово) by Eldar RIAZANOV [fiction, 167 mn]
1979 - Garazh (Гараж) by Eldar RIAZANOV [fiction, 101 mn]
1977 - Sluzhebny roman (Служебный роман) by Eldar RIAZANOV [fiction, 159 mn]
1976 - Melodi Beloy nochi (Мелодии белой ночи) by Sergey SOLOVYOV [fiction, 97 mn]
1976 - beshenoe zoloto (Бешеное золото) by Samson SAMSONOV [fiction, 87 mn]
1975 - Ironya sudby, ili s legkim parem (Ирония судьбы или с легким паром) by Eldar RIAZANOV [fiction, 192 mn]
1975 - Sto dney posle detstva (Сто дней после детства) by Sergey SOLOVYOV [fiction, 94 mn]
1974 - Chisto angliskoe ubistvo (Чисто английское убийство) by Samson SAMSONOV [fiction, 165 mn]
1973 - Ispolnenie zhelaniy (Исполнение желаний) by Svetlana DRUZHININA [fiction, 100 mn]
1972 - Stantsionnyy smotritel (Станционный смотритель) by Sergey SOLOVYOV [fiction, 68 mn]
1971 - Egor Bulychev i drugie (Егор Булычев и другие) by Sergey SOLOVYOV [fiction, 90 mn]
1969 - Chaykovskiy (Чайковский) by Igor TALANKIN [fiction, 157 mn]
1967 - Anna Karenina (Анна Каренина) by Aleksandr ZARKHY [fiction, 144 mn]
1965 - Voyna i mir (Война и мир) by Sergey BONDARCHUK [fiction, 431 mn]
1965 - Tridtsat tri (Тридцать три) by Georgi DANELIYA [fiction, 77 mn]
1964 - Zacharovannaya Desna (Зачарованная Десна) by Yulia SOLNTSEVA [fiction, 101 mn]
1962 - Put k prichalu (Путь к причалу) by Georgi DANELIYA [fiction, 89 mn]
1960 - Povest plamennykh let (Повесть пламенных лет) by Yulia SOLNTSEVA [fiction, 105 mn]
1958 - Poema o more (Поэма о море) by Yulia SOLNTSEVA [fiction, 110 mn]