Director,
Actor
Born in 1929, USSR
 
Died in 2007
Anatoli BOBROVSKY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Анатолий БОБРОВСКИЙ
Anatoli BOBROVSKI
Also : Anatolij BOBROWSKI
From filmography
 
Director
1991 - Ne budite spyashchuyu sobaku (Не будите спящую собаку) [fiction, 131 mn]
1978 - Osobykh primet net (Особых примет нет) [fiction, 146 mn]
1973 - Chyornyy prints (Чёрный принц) [fiction, 96 mn]
1971 - Vozvrashchenie 'Svyatogo Luki' (Возвращение «Святого Луки») [fiction, 95 mn]
1965 - Chelovek bez pasporta (Человек без паспорта) [fiction, 99 mn]
 
Actor
1955 - Poprygunya (Попрыгунья) by Samson SAMSONOV [fiction, 91 mn]
 
Site : IMDb