Actor
Born in 1886 
 
Died in 1965
Porfiri PODOBED
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Порфирий Артемьевич ПОДОБЕД
Porfiri PODOBED
From filmography
 
Actor
1932 - Gorizont (Горизонт) by Lev KULESHOV [fiction, 103 mn]
1930 - Proryv (Прорыв) by Lev KULESHOV [fiction, 11 mn]
1929 - Zhivoy trup (Живой труп) by Fyodor OZEP [fiction, 82 mn]
1927 - Zemlya v plenu (Земля в плену) by Fyodor OZEP [fiction, 76 mn]
1926 - Po zakonu (По закону) by Lev KULESHOV [fiction, 61 mn]
1925 - Luch smerti (Луч смерти) by Lev KULESHOV [fiction, 105 mn]
1924 - Neobychaynye priklyuchenia mistera Vesta v strane bolshevikov (Необычайные приключения мистера Веста в стране большевиков) by Lev KULESHOV [fiction, 95 mn]