Actor
Born in 1988, USSR (Russia)
 
 
Tikhon JIZNEVSKI
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Тихон ЖИЗНЕВСКИЙ
Tikhon JIZNEVSKI
From filmography
 
Actor
2022 - Pervyj Oskar (Первый Оскар) by Sergey MOKRITSKY [fiction, 100 mn]
2021 - Mayor Grom: Chumnoy Doktor (Майор Гром: Чумной Доктор) by Oleg TROFIM [fiction, 136 mn]
2021 - Topi (Топи) by Vladimir MIRZOEV [fiction, TV serial]
2010 - Na Igre 2. Novyy uroven (На игре 2. Новый уровень) by Pavel SANAEV [fiction, 97 mn]
2009 - Na igre (На игре) by Pavel SANAEV [fiction, 87 mn]
2006 - Dikari (Дикари) by Viktor SHAMIROV [fiction, 108 mn]

Biography
No English biography available !
 
En 2009 a terminé l'Ecole Supérieure de Théâtre Chtchoukine dans la classe de Maria Panteleeva et Valeri Fokine.

В 2009 году окончил ВТУ им. Щукина, курс Марии Пантелеевой и Валерия Фокина.