Director,
Writer
Born in 1938, USSR
 
 
Boris ERMOLAYEV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Борис Владимирович ЕРМОЛАЕВ
Boris ERMOLAEV
From filmography
 
Director
1989 - Otche nash (Отче наш) [fiction, 87 mn]
1975 - Moy dom - teatr (Мой дом — театр) [fiction, 98 mn]
1971 - Slushayte na toy storone (Слушайте на той стороне) [fiction, 101 mn]
 
Writer
1989 - Otche nash (Отче наш) by Boris ERMOLAYEV [fiction, 87 mn]
1971 - Slushayte na toy storone (Слушайте на той стороне) by Boris ERMOLAYEV [fiction, 101 mn]
1967 - Angel (Ангел) by Andrei SMIRNOV [fiction, 38 mn]