Writer,
Actor,
Production designer
Born in 1956 
 
 
Yevgeni GOLUBENKO
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Евгений Иванович ГОЛУБЕНКО
Evgueni GOLOUBENKO
From filmography
 
Writer
2007 - Dva v odnom (Два в одном) by Kira MURATOVA [fiction, 124 mn]
2007 - Kukla (Кукла) by Kira MURATOVA [fiction, 31 mn]
2004 - Nastroyshchik (Настройщик) by Kira MURATOVA [fiction, 100 mn]
2002 - chekhovskye motivy (Чеховские мотивы) by Kira MURATOVA [fiction, 120 mn]
2001 - Vtorostepennye lyudi (Второстепенные люди) by Kira MURATOVA [fiction, 107 mn]
1997 - Tri istorii (Три истории) by Kira MURATOVA [fiction, 116 mn]
1994 - uvlechenie (Увлеченья) by Kira MURATOVA [fiction, 112 mn]
1992 - Chuvstvitelnyy militsioner (Чувствительный милиционер) by Kira MURATOVA [fiction, 119 mn]
 
Actor
2007 - Dva v odnom (Два в одном) by Kira MURATOVA [fiction, 124 mn]
1997 - Tri istorii (Три истории) by Kira MURATOVA [fiction, 116 mn]
 
Production designer
2012 - Vechnoe vozvrashchenie (Вечное возвращение) by Kira MURATOVA [fiction, 108 mn]
2009 - Melodiya dlya sharmanki (Мелодия для шарманки) by Kira MURATOVA [fiction, 153 mn]
2007 - Dva v odnom (Два в одном) by Kira MURATOVA [fiction, 124 mn]
2007 - Kukla (Кукла) by Kira MURATOVA [fiction, 31 mn]
2004 - Nastroyshchik (Настройщик) by Kira MURATOVA [fiction, 100 mn]
2004 - Spravka (Справка) by Kira MURATOVA [fiction, 10 mn]
2002 - chekhovskye motivy (Чеховские мотивы) by Kira MURATOVA [fiction, 120 mn]
2001 - Vtorostepennye lyudi (Второстепенные люди) by Kira MURATOVA [fiction, 107 mn]
1999 - Pismo v Ameriku (Письмо в Америку) by Kira MURATOVA [fiction, 22 mn]
1997 - Tri istorii (Три истории) by Kira MURATOVA [fiction, 116 mn]
1994 - uvlechenie (Увлеченья) by Kira MURATOVA [fiction, 112 mn]
1992 - Chuvstvitelnyy militsioner (Чувствительный милиционер) by Kira MURATOVA [fiction, 119 mn]
1989 - Astenicheskiy Sindrom (Астенический синдром) by Kira MURATOVA [fiction, 156 mn]

Awards :
Bélier d'or du meilleur décorateur pour le film L'Accordeur, 2004
Nastroyshchik :
Best Set Decoration, Annual award of the Guild of Historians of Cinema and Film Critics, Moscow (Russia), 2004