Actor
Born in 1904 
 
Died in 1952
Ivan BOBROV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Иван Васильевич БОБРОВ
Ivan BOBROV
From filmography
 
Actor
1946 - Belyy klyk (Белый Клык) by Aleksandr ZGURIDI [fiction, 84 mn]
1944 - Poedinok (Поединок) by Vladimir LEGOSHIN [fiction, 76 mn]
1935 - Novy Gulliver (Новый Гулливер) by Aleksandr PTUSHKO [animation, 68 mn]
1932 - Gorizont (Горизонт) by Lev KULESHOV [fiction, 103 mn]
1930 - Gosudarstvennyy chinovnik (Государственный чиновник) by Ivan PYRIEV [fiction, 71 mn]
1927 - Moskva v oktyabre (Москва в октябре) by Boris BARNET [fiction, 77 mn]
1926 - Mat (Мать) by Vsevolod PUDOVKIN [fiction, 66 mn]
1925 - Bronenosets Potiomkin (Броненосец «Потемкин») by Sergey EISENSTEIN [fiction, 75 mn]