Sound designer
 
 
 
Vladimir_2 DMITRIYEV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Владимир_2 ДМИТРИЕВ
Vladimir_2 DMITRIEV
From filmography
 
Sound designer
1966 - Nebo nashego dyetstva (Небо нашего детства) by Tolomush OKEYEV [fiction, 79 mn]
1960 - Proshchayte, golubi! (Прощайте голуби!) by Yakov SEGEL [fiction, 97 mn]
1948 - Pervoklassnitsa (Первоклассница) by Ilya FREZ [fiction, 71 mn]
1945 - Slon i verevochka (Слон и веревочка) by Ilya FREZ [fiction, 46 mn]
1939 - Moi universitety (Мои университеты) by Mark DONSKOY [fiction, 98 mn]
1938 - V liudiakh (В людях) by Mark DONSKOY [fiction, 100 mn]
1936 - Bespridannitsa (Бесприданница) by Yakov PROTAZANOV [fiction, 85 mn]
1926 - Mat (Мать) by Vsevolod PUDOVKIN [fiction, 66 mn]