Actor
Born in 1970, USSR (Russia)
 
 
Andrei KUZICHEV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Андрей Владимирович КУЗИЧЕВ
Andreï KOUZITCHEV
From filmography
 
Actor
2017 - Meshok bez dna (Мешок без дна) by Rustam KHAMDAMOV [fiction, 104 mn]
2010 - Gidravlika (Гидравлика) by Yevgeni SEROV [fiction, 100 mn]
2010 - Pro lyuboff (Про любоff) by Olga SUBBOTINA [fiction, 78 mn]
2008 - Kaleydoscope (Калейдоскоп) by Olga DARFI [fiction, 90 mn]
2008 - Rayskie ptici (Райские птицы) by Roman BALAIAN [fiction, 94 mn]
2005 - Doktor Zhivago (Доктор Живаго) by Aleksandr PROSHKIN [fiction, TV serial, 484 mn]
2004 - Noch svetla (Ночь светла) by Roman BALAIAN [fiction, 93 mn]
2004 - Papa (Папа) by Vladimir MASHKOV [fiction, 94 mn]
2002 - Lunnye polyany (Лунные поляны) by Igor MINAIEV [fiction, 117 mn]