Production designer
Born in 1948, USSR (Ukraine)
 
 
Aleksey LEVCHENKO
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Алексей Алексеевич ЛЕВЧЕНКО
Alekseï LEVTCHENKO
From filmography
 
Production designer
2010 - Ne skazhu (Не скажу) by Igor KOPYLOV [fiction, full length film]
2008 - Gitler kaput ! (Гитлер капут !) by Marius VAYSBERG [fiction, 90 mn]
2007 - Krasnyy Zhemchug Lyubvi (Красный жемчуг любви) by Andres PUUSTUSMAA [fiction, 90 mn]
1991 - urga (Урга) by Nikita MIKHALKOV [fiction, 120 mn]
1989 - Smirennoe kladbishche (Смиренное кладбище) by Aleksandr ITYGILOV [fiction, 103 mn]
1986 - Khrani menya, moy talisman (Храни меня, мой талисман) by Roman BALAIAN [fiction, 74 mn]
1985 - Kak molody my byli (Как молоды мы были) by Mikhail BELIKOV [fiction, 92 mn]
1981 - Noch korotka (Ночь коротка) by Mikhail BELIKOV [fiction, 79 mn]
1980 - Chernaya kuritsa, ili podzemnye zhiteli (Черная курица, или подземные жители) by Viktor GRES [fiction, 74 mn]