Production designer
 
 
 
David VINITSKY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Давид ВИНИЦКИЙ
David VINITSKI
From filmography
 
Production designer
1989 - Bryzgi shampanskogo (Брызги шампанского) by Stanislav GOVORUKHIN [fiction, 99 mn]
1981 - Budte moim muzhem (Будьте моим мужем) by Alla SURIKOVA [fiction, 86 mn]
1976 - Mama (Мама) by Elisabeth BOSTAN [fiction, 83 mn]
1969 - Krasnaya palatka (Красная палатка) by Mikhail KALATOZOV [fiction, 158 mn]
1960 - Voskresenie (Воскресение) by Mikhail SHVEITSER [fiction, 317 mn]
1959 - Neotpravlennoe pismo (Неотправленное письмо) by Mikhail KALATOZOV [fiction, 97 mn]
1957 - Leningradskaya simfonia (Ленинградская симфония) by Zakhar AGRANENKO [fiction, 97 mn]
1956 - Tugoy uzel (Тугой узел) by Mikhail SHVEITSER [fiction, 97 mn]
1949 - Alitet ukhodit v gory (Алитет уходит в горы) by Mark DONSKOY [fiction, 100 mn]
1939 - Uchitel (Учитель) by Sergey GERASIMOV [fiction, 103 mn]