Compositor
Born in 1945 
 
 
Igor KANTYUKOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Игорь Васельевич КАНТЮКОВ
Igor KANTIOUKOV
From filmography
 
Compositor
2010 - Vdoviy parokhod (Вдовий пароход) by Stanislav MITIN [fiction, 92 mn]
2006 - Marfa i yeyo shchonki (Марфа и ее щенки) by Yuri MOROZOV [fiction, 85 mn]
1998 - Okrayna (Окраина) by Pyotr LUTSIK [fiction, 100 mn]
1995 - Kakaya chudnaya igra (Какая чудная игра) by Pyotr TODOROVSKY [fiction, 98 mn]
1989 - Interdevochka (Интердевочка) by Pyotr TODOROVSKY [fiction, 151 mn]
1983 - Voenno-polevoy roman (Военно-полевой роман) by Pyotr TODOROVSKY [fiction, 92 mn]
1983 - Kletka dlya kanareek (Клетка для канареек) by Pavel CHUKHRAY [fiction, 76 mn]