Actor
Born in 1928 
 
Died in 1990
Nurmukhan ZHANTURIN
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Нурмухан ЖАНТУРИН
Nourmoukhan JANTOURINE
From filmography
 
Actor
1991 - Surzhekey - angel smerti (Суржекей - ангел смерти) by Damir MANABAYEV [fiction, 129 mn]
1987 - Daniil - Knyaz Galitskiy (Даниил - князь Галицкий) by Yaroslav LUPIY [fiction, 100 mn]
1982 - Solyonaya reka detstva (Солёная река детства) by Abdulla KARSAKBAYEV [fiction, 64 mn]
1972 - Sedmaya pulya (Седьмая пуля) by Ali KHAMRAEV [fiction, 84 mn]
1968 - Beg inokhodtsa (Бег иноходца) by Sergey URUSEVSKY [fiction, 81 mn]
1963 - Znoy (Зной) by Larisa SHEPITKO [fiction, 85 mn]
1957 - Ego vremya pridyot (Его время придет) by Mazhit BEGALIN [fiction, 99 mn]
1955 - Peryy eshelon (Первый эшелон) by Mikhail KALATOZOV [fiction, 114 mn]