Director
Born in 1904, Russia
 
Died in 1964
Viktor EYSYMONT
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Виктор Владиславович ЭЙСЫМОНТ
Viktor EISSYMONT
From filmography
 
Director
1956 - V dobryy chas! (В добрый час!) [fiction, 100 mn]
1955 - Sudba barabanshchika (Судьба барабанщика) [fiction, 90 mn]
1949 - Aleksandr Popov (Александр Попов) [fiction, 99 mn]
1946 - Kreyser "Baryag" (Крейсер "Варяг") [fiction, 92 mn]
1944 - Zhila-byla devochka (Жила-была девочка) [fiction, 74 mn]
 
Site : IMDb

commentaries
- Кино в Петербурге. Петербург в кино , Anna KOVALOVA, 2011, seance.ru