Actor
Born in 1939, USSR (Russia)
 
Died in 2018
Aleksey ZAYTSEVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Алексей Никифорович ЗАЙЦЕВ
Alekseï ZAITSEV
From filmography
 
Actor
2006 - Svolochi (Сволочи) by Aleksandr ATANESIAN [fiction, 96 mn]
2005 - Doktor Zhivago (Доктор Живаго) by Aleksandr PROSHKIN [fiction, TV serial, 484 mn]
2004 - Antibumer (Антибумер) by Pyotr BUSLOV [fiction, 115 mn]
2003 - Bednyy bednyy Pavel (Бедный бедный Павел) by Vitali MELNIKOV [fiction, 100 mn]
2002 - Bumer (Бумер) by Pyotr BUSLOV [fiction, 110 mn]
1990 - Damskiy portnoy (Дамский портной) by Leonid GOROVETS [fiction, 88 mn]
1986 - Plyumbum, ili opasnaya igra (Плюмбум, или опасная игра) by Vadim ABDRASHITOV [fiction, 97 mn]
1986 - Znak bedy (Знак беды) by Mikhail PTASHUK [fiction, 151 mn]
1982 - Vasiliy Buslayev (Василий Буслаев) by Gennadi VASILIEV [fiction, 82 mn]
1977 - Biryuk (Бирюк) by Roman BALAIAN [fiction, 77 mn]
1964 - Pyad zemli (Пядь земли) by Andrei SMIRNOV , Boris YASHIN [fiction, 83 mn]
1964 - Ostrov Koldun (Остров Колдун) by Tatyana LUKASHEVICH [fiction, 68 mn]
1960 - Alyoshkina lyubov (Алёшкина любовь) by Georgi SHCHUKIN , Semyon TUMANOV [fiction, 88 mn]